Hoe word ik rijk? Dit heeft NIEMAND je ooit vertelt!
Super Geld.nl - De website voor het behalen van financiële vrijheid
Geld verdienen 18 september 2019
mm
Kyle Geen reacties

Online geld verdienen maar geen idee hoe? Dit zou wel eens de oplossing voor je kunnen zijn!

Ja! Ik wil online geld verdienen!

Hoe word ik rijk? In dit artikel vertel ik je een paar simpele stappen om rijkdom te verkrijgen. Dit heeft NIEMAND je ooit vertelt!

Meerdere goudstaven opgestapeld op een witte vloerMisschien is het ooit in je opgekomen. Hoe word ik rijk? een gedachte die vele mensen weleens hebben gehad, maar slechts weinigen echt wat mee doen. Dit komt omdat 98% van de mensen een hele grote fout maakt. Ze DENKEN namelijk dat ze nooit rijk kunnen worden en dat hun dromen onhaalbaar zijn. Ze geloven er niet in.

Iedereen krijgt de kans om rijk te worden. Of nog beter gezegd, iedereen KAN rijk worden! Maar het zal niet komen aanwaaien, of uit de lucht vallen. Je moet er daadwerkelijk wat voor doen en actie ondernemen. Wanneer jij de beschreven tips op deze pagina zult toepassen in je dagelijkse leven, gaat de verandering vanzelf komen.

Na het lezen van deze blog zou je aan de slag moeten gaan. Vertel iedereen over het feit dat JIJ rijk gaat worden. Schreeuw de longen uit je lijf dat je miljonair wilt worden!

Op deze pagina gaan we tips bespreken die met de juiste toepassing gegarandeerd naar succes leiden!

Hoe word ik rijk?

De aller eerste, maar ook de meest belangrijke stap die je moet nemen, is het veranderen van je mindset. Een goede mindset is van fundamenteel belang als je rijkdom wilt vergaren.

Misschien heb je er nog nooit over nagedacht, maar in feite zijn we wat we denken. Wie we zijn, hoe we ons gedragen, en de dingen waar we mee bezig is allemaal een gevolg van je gedachten. Je kan je geest zien als een soort besturingsysteem wat je gedrag bepaalt.

Wat zijn jouw overtuigingen? Waarom geloof je daar in? Dit zijn belangrijke vragen die jezelf moet stellen. Je moet leren om je gedachtepatronen te herkennen. Verander slechte gewoontes in goede gewoontes. Stop met negatief denken, en denk groot in alles wat je wilt bereiken.

Er zijn talloze zelfontwikkelings-boeken die jou kunnen helpen bij het verkrijgen van een op groei gerichte mindset. Om je tijd en moeite te besparen heb ik hier mijn persoonlijke top-3 succesboeken voor je staan.

Verander je gedachten, daarna kun je doelgericht aan het werk om je dromen te behalen.

Mindset beschreven in de vorm van een brein

Stel een concreet en helder doel

Net heb ik je verteld dat je geest  in feite een persoonlijk besturingssysteem is. Maar hoe laat je dat besturingssysteem nou voor jou werken?

Door te bepalen wat je daadwerkelijk wilt!

Het maakt niet uit dat je nog niet precies weet hoe je er moet komen. Als je je einddoel maar helder voor ogen kunt zien, dan kun je stap-voor-stap en doelgericht aan het werk gaan om dit te behalen. Neem gewoon even de tijd voor jezelf. Ga even zitten, en neem een kwartiertje de tijd om te gaan brainstormen.

Pak een blaadje en een pen, en schrijf alle doelen die in je opkomen op. Ook al lijken deze doelen onmogelijk, wil ik je toch verzoeken om ze erbij te zetten. Denk goed na en wees zo specifiek mogelijk.

Wanneer je klaar bent met het opschrijven van je doelen, ga dan even goed door je brainstorm lijst heen kijken en bepaal welke 3 doelen jij absoluut wilt behalen in de komende tijd. Bepaal ook welke droom je binnen een ruim tijdsbestek wilt waarmaken. Laten we hiervoor bijvoorbeeld 5 jaar de tijd nemen.

Maar nogmaals, SCHRIJF JE DOELEN OP! Wees gedetailleerd en zo specifiek mogelijk in het bepalen van wat je wilt. Hierdoor word het zichtbaar voor je geest, en je onderbewustzijn zal de beweging van je hand registeren.

Rijk worden door achteruit te denken

Voordat je komt waar je heen wilt, moet je natuurlijk wel eerst weten waar je wilt komen. Wanneer je eindpunt is bepaald, kan je van het einde terug kijken naar voor om te bedenken  wat er allemaal moet gebeuren om bij dat doel te komen. Daarom is een helder doel van uiterst belang.

Misschien ben je weleens met de auto op vakantie geweest, Laten we even voor het gemak zeggen dat dit in Spanje is geweest. Met de routekaart voor je ben je opzoek naar de juiste wegen en straatjes. Niet te vergeten die ene afslag die je misschien wel 3 keer voorbij bent gereden.

Terwijl de weg terug naar huis vinden altijd makkelijker is. Dit is een belangrijk principe, gebruik dit bij je dromen en financiële doelen.

Stel jezelf eens de vraag: wie en wat heb ik nodig om bij me doel te komen? Werk daarna stap voor stap terug tot aan het punt waar je nu staat. Je zou nu een duidelijk beginpunt en einde moeten hebben.

Finish en start lijn op de weg

Hoe word ik rijk? Zie het einde al voor je!

het eindresultaat voor je zien (visualiseren) is een krachtige manier om je onderbewustzijn voor je te laten werken. Je moet in je gedachten je einddoel zien en voelen net alsof je er bent. Herhaal dit constant, in feite kun je jezelf hiermee programmeren om zo je doel te behalen en je dromen waar te maken.

Verbeelding is belangrijker dan kennis -Albert Einstein

Een mooi voorbeeld hiervan is Barack Obama. Hij had namelijk een ijzerscherp doel voor ogen, hij zag zichzelf als de eerste donkere president van Amerika. Door jezelf constant te (her)programmeren, en stap-voor-stap naar je doel te te werken is je kans op succes vele malen groter.

Yes we can! – Barack Obama

Zoek een rolmodel

Vrijwel alle succesvolle mensen in deze wereld hebben een voorbeeld. Of het nou sporters, zakenmensen of artiesten zijn, allemaal hebben ze een bron van inspiratie, iemand die ze bewonderen.

Bepaal wat je wilt doen, en zoek binnen jouw vakgebied een rolmodel die al daar is waar jij heen wilt. Wees nieuwsgierig en observeer deze mensen nauwkeurig. Wat doen ze? Hoe doen ze dat? Wat zijn hun specialiteiten?  Hoe zijn ze daar gekomen?

Dit zijn allemaal belangrijke vragen die je verder op weg zullen helpen. Onderzoek je voorbeelden en beschouw ze aandachtig zodat je van ze kunt leren.

Wat wil je gaan doen?

Nu is het de tijd om voor jezelf te gaan beslissen wat je nou werkelijk wilt doen. Er zijn talloze manieren om geld te verdienen. Het is vooral belangrijk om te gaan kijken naar wat je leuk vindt. Volg je passie en je hart, het geld komt vanzelf. Of je nou wilt beginnen als artiest, sporter of je wilt een succesvolle zakenman/ondernemer worden, het maakt echt niks uit. Zolang de passie er maar aanwezig is.

Er zijn miljoenen manieren om een miljoen te maken – Nicky van Haren

Ik heb de keuze gemaakt dat ik de wereld wil zien, gewoon genieten van het leven. Daarom heb ik gekozen voor de ”laptop-lifestyle” zo kan ik reizen en ”werken” combineren, en kan ik zelfs op het strand geld verdienen met een corona in me hand! 😉

Man op het strand met een laptop in zijn hand cartoon

Wacht niet het juiste moment af

Hoe word ik rijk?

nou in ieder geval niet door op het perfecte plan, of het perfecte tijdstip te wachten. De kansen gaan je zo voorbij als je niks doet.

Je moet wel even beseffen dat kansen komen en gaan. Ze wachten niet, benut je kansen! Doe je onderzoek, en begin met de uitvoering van je plan. Je kan beter een goed plan hebben waarmee je vandaag start, dan een perfect plan dat je misschien in de verre toekomst wel wilt uitvoeren.

Oh en…..

Perfecte plannen bestaan trouwens niet!

Doen wat ervoor nodig is

Oke, je hebt nu een plan en een doel.

Ben je bereid het nodige werk te doen? Succes komt met met een prijs. Hoe hoger je doel, hoe hoger de prijs is.

Je moet begrijpen dat rijkdom niet jouw kant op komt waaien wanneer je er niks voor doet. Er gaat tijd en veel werk zitten in het bouwen van elke business, maakt niet uit wat je doet.

Zet een doel, Blijf erbij voor 5 jaar, en zie je leven veranderen.

Je moet het zien als bamboe. De eerste 4 jaar moet je de plant iedere dag water en liefde geven, dag in dag uit. Het is van essentieel belang dat je geen dagen overslaat.

EN DAN…..

Het 5de jaar begint er opeens wat prachtigs te groeien. De bamboe komt uit de grond en gaat op een razendsnel tempo de lucht in. In slechts 5 weken tijd kan deze wel 30 centimeter groeien, soms nog wel meer.

Succes is vergelijkbaar. Het kan zomaar zijn dat je de eerste 4 jaar van je carrière weinig tot geen resultaat zult behalen. Terwijl het zomaar kan zijn dat je in het 5e jaar je business ineens sky-rocket gaat.

Eigenlijk is een het een ei.

Een ei dat nog moet uitkomen.

Behoud focus op je doel

Het laatste advies dat je ik je wil meegeven.

Behoudt FOCUS op je doel.

Je focus moet zo scherp zijn als een laser. Ga recht op je doel af, en laat je door niemand tegen houden. Ook al zeggen mensen dat het niet haalbaar is. Misschien denken mensen dat je gek bent.

NOU EN!

Het zijn jou dromen. De mensen die je vertellen dat je het niet moet doen en je er onderuit proberen te praten zijn jouw tijd niet waard. Het zijn mensen die al opgegeven hebben op hun eigen dromen.

In dit avontuur zul je veel valkuilen tegen komen, je zal veel fouten maken en je gaat waarschijnlijk vaak op je bek. Maar het maakt niet uit hoe vaak je valt of hoeveel fouten je maakt. Het gaat erom hoe vaak jij opstaat!

Wees hard voor jezelf. Wanneer het even tegenzit en je ziet het niet meer zitten, geef jezelf dan een schop onder de kont en ga aan het werk. Je dromen zijn op je aan het wachten.

Succes komt naar degene die het zoekt. Als je het echt wil, graag genoeg.

Dan zul je het vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *