Affiliate Marketing Revolutie review | OPGELET! (lees dit eerst)
Super Geld.nl - De website voor het behalen van financiële vrijheid
Geld verdienen 13 september 2019
mm
Kyle Geen reacties

Online geld verdienen maar geen idee hoe? Dit zou wel eens de oplossing voor je kunnen zijn!

Ja! Ik wil online geld verdienen!

Interesse in de Affiliate Marketing Revolutie? Ik ben je voorgegaan, en hieronder deel ik mijn eerlijke mening, ervaringen en review!

jacko meijaard van affiliate marketing revolutieHé, leuk dat je op deze Affiliate Marketing Revolutie review terecht bent gekomen. Aangezien je hier bent, ga ik er vanuit dat je interesse in de videotraining van Jacko Meijaard.

Waarschijnlijk weet je het nog niet zeker en ben je op internet gaan zoeken naar een review. Want ja, we willen echter wel weten waar ons geld naartoe gaat. Maar wat is nou precies de Affiliate Marketing Revolutie? En is Jacko Meijaard wel te vertrouwen?

In deze review zullen we je alles gaan vertellen! Een tijdje geleden heb ik de beslissing gemaakt om aan de slag te gaan met de Affiliate Marketing Revolutie. Overspoeld door motivatie ben ik hiermee begonnen, en op deze pagina zal ik je alles vertellen over mijn mening en ervaringen. Een eerlijke review!

Is het de moeite waard om deze training aan te schaffen? Hieronder zul je alles te weten komen!

Wie Jacko Meijaard?

Voordat we echt gaan beginnen aan de review wil ik je wat vertellen over de maker van de Affiliate Marketing Revolutie, Jacko Meijaard.

Jacko is een jonge online ondernemer en komt uit Yerseke, een mooi dorp gelegen aan de Oosterschelde. Op het internet is Jacko niet onbekend. Met vele jaren ervaringen  in de internet marketing branche, kunnen we hem wel een expert noemen op het gebied van affiliate marketing.

Toen Jacko ooit een HBO opleiding volgde kwam hij erachter dat hij meer wou van het leven. Zijn werkelijkheid was niet in een lijn met zijn dromen, daar moest verandering in komen!

Sinds 2011 is Jacko actief als affiliate, sindsdien weet hij niet anders meer. Zijn ultieme doel was om iedere maand een bedrag van €7500,- te verdienen. Hij dacht: als ik dit bedrag iedere maand verdien dan heb ik alles wat ik wil. Inmiddels verdient hij dit soms per dag, en het mooie is, dit blijft een stijgende lijn aanhouden.

Ook als mentor zijnde is Jacko Meijaard echt een oneindige bron van inspiratie. Hij staat altijd klaar voor studenten met vragen, en hij deelt regelmatig tips gerelateerd aan affiliate marketing zodat je echt een voorsprong krijgt in de internetmarketing ”competitie”.

Ik denk dat het wel duidelijk is dat Jacko weet waar hij het over heeft. Jij vraagt jezelf waarschijnlijk af is Jacko Meijaard uit Yeserke een betrouwbare bron van informatie? Ik zeg van wel!

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie precies?

Nu je weet wie Jacko Meijaard is, ben je vast benieuwd naar wat deze cursus nou precies inhoudt. De Affiliate Marketing Revolutie is een online videotraining waar stap-voor-stap aan je wordt uitgelegd hoe je een passief inkomen kunt opbouwen dat voor jou zal gaan werken, in plaats van andersom.

Je zal aan de hand van Jacko’s stappenplan leren, hoe je affiliate marketing succesvol kunt inzetten voor het promoten van digitale producten.

Begrijp het niet verkeerd. Je kan ook fysieke producten en nog veel meer promoten, maar er is een bewuste keuze gemaakt in het promoten van digitale producten. Dit doen we (Jacko en zijn studenten) namelijk omdat bij deze producten de commissie vele malen hoger ligt.

Laten we zeggen, als je een website zou hebben waarin het promoten van mobiele telefoons centraal staat. Dan zou je per succesvolle verkoop een commissie krijgen van, bijvoorbeeld 10% van het aankoop bedrag.

Als je dan gaat kijken naar digitale producten zul je versteld staan van de hoge commissies op vele producten. Dit kan wel oplopen tot 50% van het aankoop bedrag, soms nog wel meer! Dit komt omdat digitale producten geen productie kosten hebben, en zo dus heel aantrekkelijk is voor beide partijen. Je snapt nu dus wel waarom dit een slimme zet is.

De training van Jacko is opgebouwd uit 7 modules die allemaal zijn ingericht met relevante video’s per onderwerp. In totaal bestaat de training uit 79 video’s.

Elke video in deze videotraining bestaat uit instructies en relevante onderwerpen. Je kan er ook voor kiezen om alle informatie zelf op te zoeken, maar met de training van Jacko zul je jezelf een hoop tijd besparen. Het is letterlijk een all-in-1 pakket waar alle informatie die je nodig hebt al instaat.

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat nu ongeveer die jaar en constant blijft Jacko deze verbeteren door nieuwe content en updates toe te voegen.

Voor wie is deze training bedoeld?

De Affiliate Marketing Revolutie is bedoeld voor iedereen die een online inkomen wilt opbouwen. Ga je aan de slag met deze cursus, blijf je consistent werken, dan staan er zeker mooie dingen voor je klaar!

Online geld verdienen zorgt voor veel voordelen, en meer vrijheid. Je hoeft namelijk geen tijd te ruilen voor geld. Iets wat veel mensen nog steeds doen in deze tijd. Ook kun je door middel van affiliate marketing werken waar je wilt, zolang je maar een laptop en internet hebt. Wanneer jij een keer geen zin hebt om vroeg op staan, dan blijf je gewoon lekker liggen. Want dat kan! 🙂

Kortom gezegd, je hebt veel voordelen tegenover de traditionele manier van werken.

Het forum van InternetSuccesGids

Iets wat ik ook heel erg waardeer aan deze training is het forum op de website van Jacko, namelijk Internet Succes Gids. Een community voor en door de studenten van Jacko.

Jacko is hier zelf ook veel actief op en beantwoord je vragen als je ergens mee zit.

Ben je benieuwd hoe het forum precies in mekaar zit? Klik hieronder voor een uitleg video. Hierin geeft Jacko zelf een rondleiding en vertelt hij waarom dit forum zo waardevol is.

Klik hier voor de video

forum community intersuccesgids

Mijn mening over de Affiliate Marketing Revolutie

Ik denk dat je wel kan merken dat ik aardig positief ben over de training van Jacko. Dit is natuurlijk niet zonder reden en daarom ga ik je vertellen wat mijn ervaring is met deze training.

Inrichting & structuur

Toen ik voor het eerst met deze training aan de slag ging viel me direct iets op.  De inrichting van de modules en video’s is heel overzichtelijk en ziet er top uit! Je merkt het gelijk, dit is geen amateurswerk, hier zit daadwerkelijk kennis, tijd en moeite in.

De inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie is super compleet! Zoals ik eerder heb vermeld bestaat de training uit 79 video’s en zijn dit allemaal stap-voor-stap instructies die je begeleiden bij het opzetten van een succesvolle affiliate marketing website.

Wanneer je bezig bent met de Affiliate marketing revolutie, zul je gaan zien dat het eigenlijk helemaal niet moeilijk is om een winstgevende website op te zetten. Je moet alleen net even weten waar je mee bezig bent.

In mijn ogen is Jacko een goede leermeester die oprecht wil dat zijn studenten goede resultaten behalen. Dit wordt versterkt doordat Jacko dagelijks actief is op zijn forum, en daar leerlingen met problemen of vragen helpt. Ook geeft hij vaak relevante tips & tricks waardoor je jouw business sneller kunt laten groeien.

Super tof!

Welke onderwerpen komen aan bod in deze training?

Deze training bestaat dus uit 7 modules. Wat zijn die 7 modules? dat vertel ik je hieronder

De 7 onderwerpen die aan bod komen in de Affiliate Marketing Revolutie zijn:

 • Module 1: Starten met affiliate marketing (bestaat uit 8 video’s)
 • Module 2: Je website inrichten (bestaat uit 10 video’s)
 • Module 3: Hoog scoren in Google (bestaat uit 7 video’s)
 • Module 4: Puntjes op de i (bestaat uit 6 video’s)
 • Module 5: Geld met emails (bestaat uit 5 video’s)
 • Module 6: Alles komt samen (bestaat uit 5 video’s)
 • Module 7: Meten is weten (bestaat uit 2 video’s)
 • EXTRA: Inspiratie & motivatie (bestaat uit 10 video’s)

In feite kun je over de schouder van Jacko meekijken en de exacte stappen nalopen. Hij zal je vertellen hoe je dingen moet doen, wat je moet doen en waarom je het moet doen. Bij iedere stap vertelt hij je de dingen waar je rekening mee moet houden, en waar je op moet letten bij het opzetten van een affiliate website.

Wellicht denk je dat een website opzetten te moeilijk is. Dit is ABSOLUUT onzin! In deze training krijg je precies te zien hoe jij als internet leek eenvoudig je eerste website kunt gaan bouwen. Dit alles is mogelijk ZONDER enige technische kennis of ervaring.

De afgelopen tijd besteed Jacko ook focus aan mindset, motivatie en inspiratie. Sinds Juni 2018 is er namelijk (zoals je waarschijnlijk al zag) een extra module bij gekomen, namelijk Inspiratie & motivatie.

Ik vind het supertof om te zien dat Jacko hier tijd en aandacht aan besteed, en dat dit ook duidelijk in kaart gebracht wordt. Tegenwoordig zijn er maar weinig ”goeroe’s” die dit onderdeel meenemen in hun training.

Begin ermee, ga door en geef niet op en je zult zien dat het echt een stuk makkelijker is dan je denkt!

Affiliate Marketing Revolutie – VIP Member

Wanneer je aan de slag gaat met deze training, en al wat verder in het proces zit kun je ervoor kiezen om je kennis uit te breiden. Jacko heeft langs de Affiliate Marketing Revolutie ook nog een ander gedeelte op het forum, namelijk het VIP gedeelte.

Dit gedeelte is een plek voor de mensen die al wat ervaring hebben met affiliate marketing, en hun business verder willen groeien.

Hieronder staan de voordelen van het VIP lidmaatschap ten opzichte van de reguliere training:

 • Levenslange hoge prioriteit support van Jacko
 • Direct toegang tot een geheime webinar pagina waar meer dan 1 uur aan nieuwe content voor je klaarstaat
 • Elke maand krijg je een exclusief webinar

Het is echt super gaaf om te zien hoe alle leden elkaar hier helpen. Het betreft echt een hechte community die met z’n allen willen groeien en hun affiliate marketing business willen uitbreiden.

Natuurlijk hangt hier wel een prijskaartje aan. Het VIP lidmaatschap kost namelijk €42.00,- per maand. Opzich een redelijke prijs voor de waardevolle dingen die je terug krijgt.

Mijn persoonlijke mening is dat je het beste bij de training zelf kunt beginnen. Wanneer jij je investering weer terug hebt verdiend, en het moment dat je hier geld mee gaat verdienen. Dan kun je gaan kijken wat verdere mogelijkheden zijn!

Wat kan je met deze training bereiken?

Wellicht vraag je jezelf af hoeveel je door deze training kunt verdienen. Daar is geen goed, of fout antwoord op te geven. De potentiële verdiensten liggen namelijk compleet aan jezelf. Hoeveel tijd steek je erin, ga je serieus om de gegeven informatie en ben je bereid om fouten te maken waarvan je vervolgens weer van kunt leren?

Niks zal vanzelf komen. Als je daadwerkelijk online geld wilt verdienen dan zul je daar ook wat voor moeten doen. Maar als je 8 uur per dag voor een baas kunt werken, dan kun je toch ook wel een uurtje per dag in je eigen business steken?

Met affiliate marketing kan je een ongelimiteerd en passief inkomen creëren dat voor jou werkt, in plaats van andersom. Gemiddeld verdienen affiliates tussen de 2000-3000 euro na het eerste jaar. Maar nogmaals, dit is compleet afhankelijk van je inzet.

De mogelijkheden van affiliate marketing zijn echt eindeloos. En zodra de eerste website winstgevend is, kun je het tekstschrijven uitbesteden. Dit maakt affiliate marketing naar mijn mening een geniaal verdienmodel. Zo hoef jij nog maar minimale tijd te besteden aan het produceren van content, en kan je met enkele uurtjes werk per dag al helemaal klaar zijn!

personen die een website starten

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

Nu je geïnteresseerd bent in de Affiliate Marketing Revolutie, wil je waarschijnlijk weten wat deze training kost. Tenminste, dat lijkt me wel begrijpelijk.

De prijs van de Affiliate Marketing Revolutie is normaal gesproken €147,-

Maar via de speciale kortingslink die ik jullie straks ga geven kan je de complete training verkrijgen voor slechts €47,-

Heel eerlijk gezegd vind ik dit ook geen slechte prijs voor wat je allemaal krijgt. Er wordt zoveel waarde gegeven in deze training dat het echt dubbel en dwars je geld waard is!

Het kan zomaar zijn, dat deze training de ”toegangspas” is tot je droom leven. Waarom zou je die gouden kans laten liggen? binnen enkele weken is het al mogelijk om je investering weer terug te verdienen.

portemonnee zonder geld

Wat als ik niet tevreden ben?

Nou kan het zijn dat je nog twijfelt om deze training aan te schaffen. Daarom heeft Jacko een oplossing bedacht. De 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Wanneer jij deze training koopt en het is toch niks voor jou, of je bent ontevreden over het product, dan kan je binnen 30 dagen je geld terug krijgen, zonder moeilijk gedoe of gezeik.

Ik kan het goed begrijpen dat je eerst wilt weten of de training zijn geld waard is. Daarom heeft Jacko een proefversie van deze training gemaakt voor de (sceptische) mensen. Hierin kan je de complete eerste module een week lang gratis doorlopen.

Je loopt geen enkel risico door te beginnen met deze training. Als je aan de slag gaat, en na 3 weken zoiets hebt van: wat een k*t training, dan krijg je gewoon al je geld terug. maar ik betwijfel of dit je mening zou zijn.

Affiliate Marketing Revolutie conclusie

Als jij online geld wilt verdienen, en financiële vrijheid voor jezelf wilt creëren, dan kan ik je de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard absoluut aanraden! Deze cursus is zijn geld meer dan waard.

Een ding kan ik je wel vertellen. Wanneer jij aan de slag gaat met deze training, en hier iedere dag mee bezig blijft. Laten we even zeggen voor 5 jaar lang. Dan kan ik jou garanderen, dat jij jezelf na die periode nooit meer zorgen hoeft te maken over geld.

Jacko geeft je alle stappen, tips, trucjes en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om te slagen in deze industrie komt digitaal naar je toe in een all-in-1 pakketje.

De resultaten die deze training opleveren zijn verbluffend en echt geweldig om te zien! Tenminste, wanneer je hiervoor ook ECHT je best gaat doen. Het ligt in jouw handen om wat met de gegeven informatie te doen, en hier ook moeite voor te doen.

Zoals je merkt ben ik aardig te spreken over deze training van Jacko. Dat heeft eigenlijk maar 1 reden, een hele simpele. Deze cursus is echt life-changing, en dit wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen.

Affiliate Marketing Revolutie kopen (+unieke kortingspagina)

Ben jij net nou net zo enthousiast als ik, en wil je gelijk beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Via de link hieronder kom je op de unieke kortingspagina, en kun je gelijk aan de slag!

De Affiliate Marketing Revolutie is je geld dubbel en dwars waard en geeft je alles wat je nodig hebt om geld te gaan verdienen op het internet. Je loopt in ieder geval geen risico om je geld kwijt te raken dankzij de niet-goed-geld-terug garantie.

Affiliate Marketing Revolutie kopen? Vandaag kan dit via onderstaande kortingslink!

Ga door naar de unieke kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *